Om

Arbetsmiljö&Hälsa-podden ( F.d. Vårhälsa.nu) är en podcast som drivs av Hälsorådgivaren Norden (www.halsoradgivaren.se).

Tanken med Arbetsmiljö&Hälsa-podden är att slå hål på myter, informera, inspirera och arbeta för bättre hälsa och arbetsmiljö. Vi som samhälle mår inte bra, ur ett hälsoperspektiv. VI är ett REaktivt samhälle, så länge vi inte är sjuka så är vi friska. Är det verkligen så ?

WHO säger det bäst:
“Hälsa är ett tillstånd av fullständigt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande, inte endast frånvaro av sjukdom och funktionsnedsättning.”
Vem kan ärligt säga att det är så här vi ser på hälsa idag? Det krävs mer initiativ från både stat och civilsamhälle, för att vi som land skall bli friskare. Vi måste börja agera, istället för att REagera.

Min förhoppning är att Arbetsmiljö&Hälsa-podden kan vara ett bidrag för ett friskare samhälle. Detta skall ske med spännande intervjuer och kloka tips två gånger i veckan och därigenom leverera inspirerande information och nyttig kunskap. Ibland kan det dyka upp bonusavsnitt, beroende på vad som kommer i poddens väg.

För tankar och idéer, kontakta mig på info @ halsoradgivaren.se
DSC01968_edited
 

 

 

 

 

 

 

 

Andreas i djupa tankar inför kommande avsnitt

Musik i introt: Night Drive (Decktonic) / CC BY 4.0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *